Bordskilte

Skilte til forskellig brug.

Bordskilte til erhvervslivet

Har du brug for bordskilte til din næste messe, konference eller blot til brug i din virksomhed? Hørdum Navneskilte står klar til at assistere dig. Vi har også et stort udvalg bordskilte, så du er sikker på, at få et skilt som opfylder dine krav og forventninger. Vi har mulighed for at levere bordskilte i blandt andet aluminium og stål, og du har mulighed for at vælge en løsning, hvor teksten er graveret, med klæb eller med rude så du selv har mulighed for at udskifte navnet/teksten. Vi leverer bordskilte med kort leveringstid i hele Danmark.

Specialfremstillede skilte til alle behov

Har du en bestemt type bordskilt i tankerne? Vi har været i branchen gennem mere end 48 år, og vi har i den forbindelse leveret mange forskellige løsninger til vores kunder. Vi sørger altid for, at du får en kompetent rådgivning i forbindelse med valg af bordskilt, så du er sikker på, at du får det helt rette skilt. Vi tilbyder også navneskilte og industriskilte.

Lad os hjælpe dig med dit næste bordskilt vi har:

  1. Et stort udvalg af bordskilte til brug i erhvervslivet, såsom messer og konferencer eller i din virksomhed.
  2. Mulighed for at vælge mellem bordskilte i forskellige materialer, såsom aluminium og stål.
  3. Bordskilte leveret med graveret tekst, klæb eller rude, så du selv kan udskifte teksten.
  4. Kort leveringstid til hele Danmark.
  5. Specialfremstillede skilte til alle behov, med kompetent rådgivning om valg af skiltet.

Kontakt os for at høre nærmere om vores bordskilte

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre nærmere omkring dine muligheder? Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan høre nærmere omkring dit projekt. Du har mulighed for at ringe til os på telefon 96 92 12 52, sende en mail til hoerdum@navneskilte.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Professionelle bordskilte

Bordskilt – 31 S

Aluminium bordskilt med akryl rude til egen udskiftning af navne/tekster. Her vist i mål 31 x 200 mm. Kan laves i alle længden, fra 70 mm.

Bordskilte - Jazz 50 mm.

Bordskilt – Jazz 50 mm

Aluminium bordskilt med akryl rude til egen udskiftning af navne/tekster. Her vist i mål 50 x 210 mm. Kan laves i alle længden, fra 70 mm.

Simple bordskilte 30x15 mm.

Bordskilt – Simple

Aluminium bordskilt i STÅL look. Teksten kan enden laves som graveret eller med klæb. Her vist med graveret navne tekst i mål 30 x 150 mm. Kan laves i alle størrelser efter ønske.

Sundsvej 83
DK – 7400 Herning
Tel. +45 96 92 12 52
E-mail: hoerdum@navneskilte.dk