Ovale navneskilte

Ovale skilte til forskellig brug.

Vi tilbyder

Ovale navneskiltene kan laves i alle størrelser. Vi tilpasser og skærer alt efter opgave. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navne påføres med gravering eller printet, afhænger af om det er metal eller plast skilt. Skiltene kan monteres med flere forskellige montagetyper.

Navneskilt ovalt aluminium 64×32 mm

Ovalt navneskilte i aluminium. Denne størrelse har vi som standard, men vi kan lave det i andre størrelser. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.

Materiale farver

Navneskilt ovalt plast 68×36 mm

Ovale navneskilte i plast kan laves i alle størrelser. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper. Her vist med blå top og hvid bund, logo og tekst er graveret.

Materiale farver / mat overflade (fås også med metal look)

Navneskilte i messing

Navneskilt ovalt messing 63×32 mm

Ovalt navneskilte i messing. Denne størrelse har vi som standard, men vi kan lave det i andre størrelser. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.

Sundsvej 83
DK – 7400 Herning
Tel. +45 96 92 12 52
E-mail: hoerdum@navneskilte.dk